Politika privatnosti

  

Pristipanjem sajtu (zenske-carape.rs), Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta...

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene. 

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu (zenske-carape.rs), Vi prihvatate i slažete se sa time da će administrator sajta koristiti vaše lične podatke za sledeće namene:

Da vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;

Radi obradjivanja Vaših porudžbina;

Da Vam se omogući pristup određenim poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;

Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili vašem nalogu);

Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za (zenske-carape.rs) ili neku treću stranu, sa kojom (zenske-carape.rs) ima poslovnu saradnju.

Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu (zenske-carape.rs), da možemo da Vas informišemo o statusu vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite. 

Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja - (zenske-carape.rs) niti će zahtevati, niti će ćuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu. 

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt formulara ili na kontakt@zenske-carape.rs.